Emento app

Download Emento app

Download Emento app. Vælg det relevante link til iPhone eller Android for at komme igang med at installere appen. Nu på Google Play.

Emento: Home

Home | Emento

“Vi kan godt mærke på patienterne, at de bruger app’en mere og mere, og dermed kan vi spare noget tid, og måske endnu mere i fremtiden på at informere.

Din genvej til digitale forløbsguides.

Emento – Apps i Google Play

Indholdet i Emento er tilrettelagt i samarbejde med hospitalet, så du bliver bedst muligt forberedt til dit behandlingsforløb.

EMENTO er dit personlige kommunikationsværktøj med det danske sundhedsvæsen.

Emento i App Store

Download Emento til din iPhone, iPad eller iPod touch. … Upload af billeder fungere ikke, så til vores behov er app’en uanvendelig.

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om Emento. Download Emento til din iPhone, iPad eller iPod touch.

EMENTO app til introduktion – Region Midtjylland

Emento appen, som allerede var udviklet til et helt andet formål – nemlig som en digital forløbsguide til kommunikation ml borger og den offentlige sektor – …

Emento – Hjemmebarsel – Region Midtjylland

App’en Emento anvendes af den nybagte familie og vil løbende, som behovet for information opstår, fortælle familien om barnets trivsel og kvindens krop …

Emento, app vejledning – Nordsjællands Hospital

Emento, app vejledning

Du downloader app’en på én af følgende måder: Følg dette link på din smartphone: www. emento.dk/app; Skriv ”EMENTO” i søgefeltet i App Store eller Play store …

AUH-AFK introduktion til Emento app – Region Midtjylland

Digital Forløbsguide – Emento – Aarhus Universitetshospital

På Tand-, Mund- og Kæbekirurgisk Afdeling har vi udviklet en app til dig, der skal igennem et kombineret bøjle og operationsforløb.

Digital Forløbsguide – Emento – Aarhus Universitetshospital

Emento – effektiv kommunikation mellem borgere og det offentlige | Læs mere her – DI Life Science

Emento giver den offentlige sektor mulighed for at nytænke den måde, der kommunikeres til og med borgerne. Emento platformen består af en app, der er rettet …

Emento er en enterprise-løsning til løbende kommunikation mellem borgeren og den offentlige sektor.

Keywords: emento app