Sådan gør du badetid sjovere for dine børn

Uanset om dit barn elsker eller hader badetid, kan du drage fordel af disse tips og tricks til, hvordan du gør det sjovere for alle. Mangler du en badekåbe til dit barn til efter badet, så kan du med fordel købe en lækker badekåbe fra Liewood. Læs med videre her.

Gør brug af badelegetøj eller musik

At tage legetøj med i dit barns bad er det ældste trick i bogen, og det virker. Mange børn elsker at plaske rundt i badet, og det er kun endnu sjovere, hvis de har noget legetøj, som de kan lege med. Derudover kan du også vælge at sætte noget børnemusik på, som du ved, at dit barn godt kan lide.

Lad dit barn tage føringen til en vis grad

At give dit barn en vis kontrol over badetiden kan gøre det mere behageligt. Lad dit barn klemme shampooflasken eller bruge vaskekluden uden din hjælp. Det kan sommetider hjælpe, hvis du lader dit barn gøre ting på egen hånd.

Lad vær med at stresse

Hvis du stresser og bare prøver at skynde dig, så vil dit barn kunne mærke det. Det er noget, der kan gøre situation til mindre sjov for jer begge to. I stedet skal du slappe af og være tålmodighed. Det kan have en stor indvirkning på dit barn og hjælpe ham eller hende med at have det sjovt med at være i bad.

Gør badet til en del af en rutine

Børn trives med struktur og orden. Hvis du gør badetid til en del af rutinen om aftenen eller lignende på bestemte dage, så kan det hjælpe dit barn med at omfavne badet.